Skip to content

Doğayı Duyanlar Doğa Sporları Kulübü || Dağcılık Kulübü, Doğa Sporları, Dağcılık Kulübü Ankara, Ankara Dağcılık Eğitimi, Ankara Dağcılık Malzemeleri

Anasayfa Haberler İletişim Linkler Arama Ziyaretçi Defteri

... Doğada Buluşmak Dileğiyle ...
 
Kulübümüzün amacı; dağcılık ve doğa sporlarına olumlu yönde yapacağı her türlü çalışma ile insana ve doğaya katkıda bulunmak,ülke içinde ve dışında sosyal ilişkilerde bulunarak bu sporların her yaş grubunda yaygınlaşmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak, doğa insan ilişkilerinde olması gereken dengenin bozulmaması için çalışmalarda bulunmaktır.

BAYRAM TATİLİ ETKİNLİK PROGRAMI

Daha önceden bildirdiğimiz gibi bayramda 4-12 Kasım arasında Güney Anadolu turu yapılacaktır. Bayram süresince otellerdeki doluluk oranı düşünülerek, katılmak isteyenlerin 19 Ekim Çarşamba gününe kadar haber vermeleri rezervasyon sorunu yaşamamamız için önemlidir.

Bu tarihten sonraki bildirimler yer olduğu sürece kabul edilecektir.

Program detayları daha sonra tekrar yayınlanacaktır, ancak gidilecek ve konaklanacak yerler ve yaklaşık fiyatlar aşağıda ki gibidir.

4 Kasım Cuma akşamı yola çıkış
5 Kasım Cumartesi Adıyaman Hotel Arsames'e (http://www.hotelarsames.com ) yerleşilecek. Sabah Atatürk barajı gezilip, öğleden sonra, Arsemia, Eski Kahta Kalesi, Cendere Köprüsü, Karakuş tepesi, Perre Antik Kenti gezilecek, Nemrut'ta güneş batımına çıkılacak. Geceleme Adıyaman'da.
6 Kasım Pazar günü Diyarbakır, Hasankeyf, Midyat gezilip Mardin'e geçilecek. Mardin' de Bilem Otel' e ( http://www.bilemhotel.net/ ) yerleşilecek.
7 Kasım Pazartesi Mardin ve civarı gezilip, geceleme aynı otelde yapılacak.
8 Kasım Salı günü yol üstünde görülecek yerler gezilerek Şanlıurfa'ya geçilecek, iki gün Şanlıurfa ve civarı gezilecek.
8 - 9 Kasım akşamları Şanlıurfa'da Yıldız Sarayı Konukevinde ( http://www.yildizsarayikonukevi.com/ ) gecelenecek.
10 Kasım Perşembe günü Birecik vs., yine yol üstündeki yerler gezilerek Gaziantep'e geçilecek. Gaziantep'te öğretmenevinde ( http://www.gaziantepogretmenevi.com.tr/ ) konaklanacak.
11 Kasım Cuma günü Antakya' ya geçilecek, konaklama Antakya Öğretmenevinde olacak ( http://okulweb.meb.gov.tr/31/01/153681/birimlerimiz.html ). Cuma ve Cumartesi günleri Antakya, çevresi ve Samandağı gezilecek.
12 Kasım Cumartesi akşam üstü Ankara'ya dönüş için yola çıkılacak.

Yol ve Otel ücretleri yaklaşık 500.-TL ( Otel fiyatları oda+kahvaltıdır)
8 gün için öğlen ve akşam yemekleri yaklaşık 240.- TL.
----------------
toplam 740.- TL.


Katılacakların en geç 19 Ekim Çarşamba gününe kadar Halil SÖNMEZ (0530 788 5224) veya Şule İZMİRLİER (0544 881 1923) no’lu telefonlara bilgi vermeleri gerekmektedir.

*** Kulübümüz yapılan etkinliklerden ticari kar elde etmemektedir. Etkinlik ücretini katılımcıların kendileri karşılamaktadır.

*** Kulübümüz elde olmayan nedenlerden dolayı; programda yapılacak her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ören yerleri girişi, Nemrut'a çıkış, Birecik tekne gezisi vs. toplamda 800.-TL - 900.-TL civarında para harcanacaktır. (Müze kartı çıkarmanız, faydalı olur.)
 

İletişim

E-Posta: Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin.
Website: www.dddsk.org.tr

DDDSK, Türkiye Dağcılık
Federasyonu Üyesidir.

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size